Figyelemre méltóan egyedi,összevont,változatos

Teljes mértékben az Ön feladataihoz igazítva.

Ügyfelek

Cégünknek nagyon is számít, hogy Ön felhasználóként, beszerzőként, a logisztika területén vagy a vezetőség tagjaként tevékenykedik-e. Az Ön által betöltött beosztásban és feladatkörben sajátos követelményeket támaszt a szerszámok beszerzésével és használatával szemben. A különféle folyamatokra, szolgáltatásokra és termékekre vonatkozó változatos megoldásaink teljes mértékben az Ön sajátos igényeire szabottak, segítik Önt napi feladatai ellátásában – a legnagyobb fokú hatékonyság és termelékenység érdekében.

Beszerzés

Számunkra döntő jelentőségű, hogy a beszerzés folyamatának mely szakaszánál tart éppen. Átfogó szaktudással, egyénileg testreszabott szolgáltatásokkal és bevált logisztikai, valamint elektronikus üzletviteli megoldásokkal segítjük Önt abban, hogy teljes mértékben optimalizálni tudja a szerszámbeszerzést és a szerszámhasználatot.

Megoldás

Átfogó megoldáscsomagunkkal segítséget nyújtunk Önnek szerszámokra fordított összköltségei optimalizálásában, és lehetőséget nyújtunk Önnek arra, hogy teljes mértékben sajátos követelményeihez igazítva alakítsa a szerszámbeszerzés folyamatát. Az egyes folyamatokra, szolgáltatásokra és termékekre vonatkozó megoldásaink mind azt a célt szolgálják, hogy a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban lehessen alakítani a szerszámbeszerzés folyamatát. Húzzon Ön is hasznot a cégünk nyújtotta sokszínűségből, minőségből és tapasztalatokból!

Figyelemre méltóan egyedi

Mert az Ön által támasztott sajátos követelményekről van szó.

Vezetőség

Az Ön által betöltött beosztásban és feladatkörben sajátos követelményeket támaszt a szerszámok beszerzésével és használatával szemben. A logisztikai, a folyamat- és a termékköltségek optimalizálásával segítséget nyújtunk Önnek a szerszámbeszerzés összköltségeinek csökkentéséhez.

Beszerzés

Több mint 900 neves gyártó 130‘000 darabot meghaladó mennyiségű terméke gondoskodik arról, hogy jelentősen kevesebb ráfordítással járjon a szállítók kezelése. Szerszám-webáruházunk (www.brw.ch) lehetőséget biztosít arra, hogy egyidejű központi ellenőrzés mellett maga a felhasználó, decentralizált módon mérje fel a szükségletet, pontosan definiált vásárlási folyamattal megtámogatva.

Pénzügy

A költséghelyek szerint kiállított havi számla, valamint az elektronikus úton bonyolított megrendelések és fizetések biztosítják a gyártáshoz kapcsolódó költségek teljes mértékű átláthatóságát és ellenőrzését. A 99%-ot meghaladó rendelkezésre állásnak és a naprakész házhoz szállításnak köszönhetően pedig egyaránt csökkenteni tudja raktárkészletét és lekötött tőkéjét.

Logisztika

Áruk megrendelésekor és beérkezésekor a vonalkód alapján történő gyors azonosítás nyújt Önnek segítséget logisztikai folyamatai lebonyolításához. Az intelligens szerszámkiemelő rendszerek tehermentesítik belső logisztikai rendszerét, további lehetőségeket tárnak fel az optimalizálás és a költségmegtakarítás terén.

Felhasználó

Szaktanácsadóink helyszíni támogatást nyújtanak Önnek a megfelelő szerszám kiválasztásához és használatához, elősegítve ezzel termelékenysége növelését.

Figyelemre méltóan összevont

Hogy flottul működjön a beszerzés folyamata.

Optimalizálás

A szerszámbeszerzés egyes szakaszaiban teljesen eltérő szempontok irányadóak. Cégünk az adott szakaszra testreszabott szolgáltatásokkal, valamint bevált logisztikai és elektronikus üzletviteli megoldásokkal segíti Önt abban, hogy teljes mértékben optimalizálni tudja a szerszámbeszerzést.

Tervezés és beszerzés

A tervezés során nyújtott szaktanácsadással, valamint egyénre szabott megoldások kidolgozásával és egyedileg gyártott eszközökkel már a kezdeti szakaszban biztosítjuk a hatékonyságot és a termelékenységet. Szerszám-webáruházunk (www.brw.ch) segítségével vagy elektronikus összeköttetés létesítésével nagyfokú átláthatóságot és ellenőrzést teremtünk, ily módon hozzájárulva az Ön beszerzési idejének és költségeinek csökkentéséhez.

Bonyolítás és használat

Egyénre szabott logisztikai megoldások és intelligens szerszámgazdálkodási rendszerek gondoskodnak arról, hogy a szállítások bonyolítása, valamint a szerszámok rendelkezésre állása teljes mértékben az Ön elvárásai szerint alakuljon.

Figyelemre méltóan változatos

Hogy segíteni tudjuk valamennyi feladata ellátásában.

Teljes áruválaszték

Vonja össze árucsoportjait teljes áruválasztékunk segítségével, amely több mint 900 neves gyártó 130‘000 darabot meghaladó mennyiségű termékét tartalmazza. A rendkívül magas rendelkezésre állásnak és a naprakész házhoz szállításnak köszönhetően csökkenteni tudja raktárkészletét és lekötött tőkéjét. Átfogó áruválasztékunk, valamint exkluzív saját márkánk, a FUTURO, folyamatosan biztosítja a megfelelő eszköz használatát.

Logisztika

A határidős és a lehívásos megrendelések, valamint az egyedi konfekcionálás lehetősége segítséget nyújt Önnek saját logisztikai folyamatai leegyszerűsítéséhez. A korszerű szerszámgazdálkodási rendszerek tehermentesítik belső logisztikai rendszerét, további lehetőségeket tárnak fel az optimalizálás és a költségmegtakarítás terén.

Folyamatok

Bevált elektronikus üzletviteli megoldásokkal segítjük hozzá ahhoz, hogy a megrendelések rögzítése terén még nagyobb hatékonyságot, a folyamatköltségeknél pedig további csökkentést tudjon elérni. Használja ki a vállalatirányítási rendszeréhez közvetlenül kapcsolódó illesztési felület és az elektronikus számlaküldés nyújtotta előnyöket! Szerszám-webáruházunk (www.brw.ch) továbbá átfogó munkafolyamat-funkciókkal, jogosultságok meghatározásával és átlátható költségelosztással segíti munkáját.

Szaktanácsadás

Cégünk technológiai szolgáltatásokat nyújtva segíti hozzá egyénre szabott megoldásokhoz. Átfogó szaktanácsadással és a munkatársainak nyújtott helyszíni oktatással járul hozzá hatékonysága és termelékenysége növeléséhez.